Alergia na kôrovce
Ide o jednu z najčastejšie diagnostikovaných potravinových alergií predovšetkým v krajinách, kde dochádza k zvýšenej konzumácii morských plodov. Hlavným alergénom je tropomyozín, ktorý sa vyskytuje v svalovine kôrovcov. Táto termostabilná bielkovina nestráca svoju vysokú alergenicitu ani po tepelnom spracovaní a je odolná aj voči tráviacim enzýmom. Kvôli tomu sú kôrovce...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„Zatial som 2-krat objednala a vzdy mi bol rychlo dodany produkt.“
- Rychle dodanie
- Dobry vyber
Overený zákazník pred 6 dňami
„-rýchle dodanie
-jednoduchá montáž“
-jednoduchá montáž“
Overený zákazník pred 8 dňami
- Rýchle dodanie
- Kvalitný tovar
- Detailný popis tovaru
- Dobre zabalený tovar
Overený zákazník pred 14 dňami