Infolinka (všedné dni 8.30–16.30)
0233 41 88 38

Zmeniť krajinu

Infolinka (všedné dni 8.30–16.30)
0233 41 88 38

Alergia na kôrovce

Ide o jednu z najčastejšie diagnostikovaných potravinových alergií predovšetkým v krajinách, kde dochádza k zvýšenej konzumácii morských plodov. Hlavným alergénom je tropomyozín, ktorý sa vyskytuje v svalovine kôrovcov. Táto termostabilná bielkovina nestráca svoju vysokú alergenicitu ani po tepelnom spracovaní a je odolná aj voči tráviacim enzýmom. Kvôli tomu sú kôrovce...
Viac informácií Menej informácií

Overené našimi zákazníkmi

Heureka recenze
„Rychle dodanie, slabšia komunikácia. Vcelku v pohode“
Overený zákazník pred 3 dňami
„Nič“
  • Najlepšia cena
  • Rýchle dodanie
Overený zákazník pred 8 dňami
  • rýchly a spoľahlivý
Overený zákazník pred mesiacom