Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke
- Rýchla komunikácia
- Spracovanie objednávky aj počas sviatkov
Overený zákazník pred 14 dňami
- Kvalitné spracovanie, plasty nerozobuju a nič nevrzga ako pri niektorých lacnejších odvlhčovačoch
- Relatívne tichý ale nie na spánok
- Kvalitny HEPA filter, ktorý dobre padne a má po celkom ovode tesnenie aby sadol čo najlpšie
- Režim sušenie blielizne
- Veľká nádoba na vodu
Overený zákazník pred 14 dňami
- Veľmi rýchle vybavenie pbjednávky.
Overený zákazník pred 21 dňami