Infolinka (všedné dni 8.30–16.30)
0233 41 88 38

Zmeniť krajinu

Infolinka (všedné dni 8.30–16.30)
0233 41 88 38

Alergia na mäso

Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií Menej informácií

Overené našimi zákazníkmi

Heureka recenze
„Rychle dodanie, slabšia komunikácia. Vcelku v pohode“
Overený zákazník pred 3 dňami
„Nič“
  • Najlepšia cena
  • Rýchle dodanie
Overený zákazník pred 8 dňami
  • rýchly a spoľahlivý
Overený zákazník pred mesiacom