Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„Zatial som 2-krat objednala a vzdy mi bol rychlo dodany produkt.“
- Rychle dodanie
- Dobry vyber
Overený zákazník pred 6 dňami
„-rýchle dodanie
-jednoduchá montáž“
-jednoduchá montáž“
Overený zákazník pred 8 dňami
- Rýchle dodanie
- Kvalitný tovar
- Detailný popis tovaru
- Dobre zabalený tovar
Overený zákazník pred 14 dňami