Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„Veľmi rýchle dodanie tovaru a naozaj veľmi kvalitné a spĺňa účel na 100percent.po prvej noci som videla rozdiel.jednoznacne odporúčam.“
Overený zákazník pred 5 dňami
„Spokojnost s rychlym dodanim“
Overený zákazník pred 7 dňami
- Rýchle dodanie
Overený zákazník pred 11 dňami