Infolinka (všedné dni 8.30–15 h)
0233 41 88 38

Zmeniť krajinu

Infolinka (všedné dni 8.30–15 h)
0233 41 88 38

Alergia na mäso

Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií Menej informácií

Overené našimi zákazníkmi

Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

Heureka recenze
  • Rýchla komunikácia
  • Spracovanie objednávky aj počas sviatkov
Overený zákazník pred 14 dňami
  • Kvalitné spracovanie, plasty nerozobuju a nič nevrzga ako pri niektorých lacnejších odvlhčovačoch
  • Relatívne tichý ale nie na spánok
  • Kvalitny HEPA filter, ktorý dobre padne a má po celkom ovode tesnenie aby sadol čo najlpšie
  • Režim sušenie blielizne
  • Veľká nádoba na vodu
Overený zákazník pred 14 dňami
  • Veľmi rýchle vybavenie pbjednávky.
Overený zákazník pred 21 dňami