Infolinka (všedné dni 8.30–16 h)
0233 41 88 38

Zmeniť krajinu

Infolinka (všedné dni 8.30–16 h)
0233 41 88 38

Alergia na mäso

Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií Menej informácií

Overené našimi zákazníkmi

Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

Heureka recenze
„Zatial som 2-krat objednala a vzdy mi bol rychlo dodany produkt.“
  • Rychle dodanie
  • Dobry vyber
Overený zákazník pred 6 dňami
„-rýchle dodanie
-jednoduchá montáž“
Overený zákazník pred 8 dňami
  • Rýchle dodanie
  • Kvalitný tovar
  • Detailný popis tovaru
  • Dobre zabalený tovar
Overený zákazník pred 14 dňami