Alergia na orechy a ďalšie škrupinové plody
Alergia na škrupinové plody je celosvetovo značne rozšírená. Postihuje 0,5 – 1 % najmä detskej populácie a v niektorých prípadoch môže pretrvávať až do dospelosti. Alergénom sú obsiahnuté bielkoviny, ktoré môžu pri kontakte vyvolať neprimeranú reakciu imunitného systému. Precitlivenosť najčastejšie vzniká na vlašské a lieskové orechy, kešu para orechy, pistácie,...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„Zatial som 2-krat objednala a vzdy mi bol rychlo dodany produkt.“
- Rychle dodanie
- Dobry vyber
Overený zákazník pred 6 dňami
„-rýchle dodanie
-jednoduchá montáž“
-jednoduchá montáž“
Overený zákazník pred 8 dňami
- Rýchle dodanie
- Kvalitný tovar
- Detailný popis tovaru
- Dobre zabalený tovar
Overený zákazník pred 14 dňami