Alergia na orechy a ďalšie škrupinové plody
Alergia na škrupinové plody je celosvetovo značne rozšírená. Postihuje 0,5 – 1 % najmä detskej populácie a v niektorých prípadoch môže pretrvávať až do dospelosti. Alergénom sú obsiahnuté bielkoviny, ktoré môžu pri kontakte vyvolať neprimeranú reakciu imunitného systému. Precitlivenosť najčastejšie vzniká na vlašské a lieskové orechy, kešu para orechy, pistácie,...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„Veľmi rýchle dodanie tovaru a naozaj veľmi kvalitné a spĺňa účel na 100percent.po prvej noci som videla rozdiel.jednoznacne odporúčam.“
Overený zákazník pred 5 dňami
„Spokojnost s rychlym dodanim“
Overený zákazník pred 7 dňami
- Rýchle dodanie
Overený zákazník pred 11 dňami