Alergia na orechy a ďalšie škrupinové plody
Alergia na škrupinové plody je celosvetovo značne rozšírená. Postihuje 0,5 – 1 % najmä detskej populácie a v niektorých prípadoch môže pretrvávať až do dospelosti. Alergénom sú obsiahnuté bielkoviny, ktoré môžu pri kontakte vyvolať neprimeranú reakciu imunitného systému. Precitlivenosť najčastejšie vzniká na vlašské a lieskové orechy, kešu para orechy, pistácie,...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„Obchod poskytuje dobré informácie o produktoch, na základe čoho sa dá lepšie rozhodovať“
Overený zákazník pred 3 dňami
- Rychle dodanie
Overený zákazník pred 7 dňami
„Už po troch umytiach sa zdá byť malé zlepšenie pokožky a vlasy sú akoby pružnejšie, treba však dlhšiu dobu, aby som posúdil výsledky.“
Overený zákazník pred 13 dňami